Blomsterhagen i Sandvika er en nyoppstartet butikk med utgangspunkt i et større «blomstermiljø» på Abildsø i Oslo. På Abildsø finnes både blomsteråker, et mikrohagesenter, en nettbutikk, et kurssted, en åkerbutikk og et livlig blomsterverksted. De driftige innehaverne har stort fokus på å formidle, og ønsker å bidra til økt interesse for blomsterdyrking og hage generelt.
I Sandvika har Blomsterhagen flyttet inn i «Gråstua» - et vernet bygg blant flere gamle gjenreiste hus i Løkkehaven. Her er det gjenskapt et bygningsmiljø som er med på å bevare en viktig del av Sandvikas identitet. Butikken er en krysning mellom hagesenter og blomsterbutikk, innehaverne selv kaller den rett og slett en «hagebutikk». 

Video og foto til sosiale medier.

Se flere arbeider

Grafisk design for Oslofjord Arena
Oslofjord Arena er et flerbruksanlegg som består av multihall for store arrangementer, beregnet på et stort spenn av idretter.
Grafisk design av logo for Geode Consult AS
Geode Consult AS er et Askerbasert konsulentselskap med spisskompetanse innen miljørådgivning, som bistår virksomheter både nasjonalt og internasjonalt.
Grafisk design av giveaways - Econa
Econa er interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for studenter, siviløkonomer og masterutdannede innen økonomisk-administrative fag.
Grafisk design av avis og nyhetsbrev for Sandvika Vel
Sandvika Vel i Bærum utgir velavis og digitalt nyhetsbrev om stort og smått som skjer i Sandvika by.
Grafisk design - kampanjer for First Hotels
First Hotels er en skandinavisk hotellkjede med totalt 56 hoteller.
Grafisk design og skilting for First Hotels
First Hotels er en skandinavisk hotellkjede med totalt 56 hoteller.
Grafisk design av bannere for Helgerudkvartalet
Helgerudkvartalet er et boligprosjekt under bygging - beliggende midt i Sandvika sentrum, på tomten til gamle Helgerudgården. De fem nederste etasjene blir næringslokaler, med butikker og serveringssteder mot gater og torg i første etasje. Fra sjette etasje og oppover er det planlagt boliger.
Intern folder for First Hotels
First Hotels er en skandinavisk hotellkjede med totalt 56 hoteller.
Forretningsplan for Thorbjørnrud Hotell
Thorbjørnrud Hotell ligger idyllisk til ved Randsfjorden, tett på Hadeland Glassverk og Kistefos-museet. Hotellet har stort fokus på mat, bruker lokale råvarer, har egen kjøkkenhage og eget hotellbryggeri. Det ærverdige hovedhuset var tidligere direktørbolig for glassverket.
Grafisk design av boards for Telenor - Fornebu
Telenors nye logo var et symbol på at konsernet endret seg, og signaliserte arbeidet med å styrke kundeorienteringen i alle deler av Telenor.
Back to Top